2024. június 18., kedd

Kedves Ügyfelünk!

2024. június 7-én (pénteken)  ZÁRVA tartunk.
Sem áruátvétel, sem árukiadás nem lesz.
A beérkező rendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Megértésüket köszönjük!

GranTOOL Kft.

Kérdések és válaszok az új interaktív katalógus használatával kapcsolatban:

 

Mi a QR-kód?

A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód (pontkód),mely nevét az angol Quick Response (gyors válasz) rövidítéséből kapta, egyszerre utalva a gyors visszafejtési sebességre és a felhasználó által igényelt gyors reakcióra. A QR-kódok alkalmasak adathordozóként, illetve internetes üzenethordozóként (webcím, további információkhoz, programletöltésekhez stb.) gyors információt közvetíteni a legtöbb új mobiltelefon fényképezője és a telefonra letölthető QR-kód (mobilkód) olvasó szoftver segítségével.

 

 

 

Mire használhatók a katalógusban lévő QR-kódok?

Mobiltelefonja segítségével gyors kapcsolatot létesítenek a katalógusban kiválasztott termékek és a hozzájuk tartozó FONTOS online információk között.


 1.

Aktuális raktár információ.

Gyorsan és egyszerűen megtudható a választott termékek, a QR-kód leolvasásának pillanatában érvényes raktár információi, szállítási határidejei. Az információk, vagy a GranTOOL Navigátor™ mobil alkalmazásban, vagy a telefonon megnyíló www.toolontool.hu weboldalunkon jelennek meg, attól függően, hogy milyen programot használ a kód leolvasásához.

 

 2.

Pontos, személyreszabott árinformáció.

A cégeink között érvényes, aktuális árak jelennek meg a megállapodásunk szerinti valutanemben. Amennyiben a QR-kódot a GranTOOL Navigátor™ mobil alkalmazás segítségével olvasta le, az árak az alapadatok egyszeri beállítása után a programban jelennek meg. Más QR-kód leolvasó programot használva a telefon megnyitja a weboldalunkon található termék adatlapot, ahol bejelentkezés után megjelennek az árinformációk.

 

 3.

Gyors vásárlási lehetőség.

QR-kód leolvasása után a GranTOOL Navigátor™ mobil alkalmazás segítségével, pár kattintás után a választott termékek egyszerûen megvásárolhatók. Más QR-kód leolvasó programot használva a telefon megnyitja a www.toolontool.hu weboldalunkon található termék adatlapot, itt vásárolhatja meg a termékeket.

 

 4.

Technológiai információk.

QR-kód leolvasása után az adott termék pdf adatlapja gyorsan letölthető. Amennyiben a QR-kódot a GranTOOL Navigátor™ mobil alkalmazás segítségével olvasta le, a programban a termék adatlapján megtalálható pdf gomb segítségével letölthető a szükséges technológiai információ. Más QR-kód leolvasó programot használva, a telefonon megnyílik a www.toolontool.hu oldalon található termék adatlap. Innen letölthető a kívánt információ.

 

 

 

Kell-e speciális programokat letölteni a telefonra, az adott információk eléréséhez?

A teljeskörű alkalmazáshoz, illetve a szolgáltatások legkényelmesebb és leggyorsabb használatához az INGYENES GranTOOL Navigátor™ mobil alkalmazás letöltését javasoljuk. Más QR-kód leolvasó programok segítségével is elérhető a legtöbb említett szolgáltatás, de használatuk a webáruház szolgáltatásain alapul, ezért korlátozott. A QR-kódok leolvasásához a GranTOOL Navigátor™ mobil alkalmazás mellett, a kód leolvasására alkalmas szoftver letöltése is szükséges.

A programról részletesen a Navigátor menüpontban olvashat.


Milyen telefonokra lehet letölteni a GranTOOL Navigátor™ mobil programot?

A program jelenleg Android operációs rendszerrel (1.6-os verzió felett) rendelkező telefonokra tölthető le, az iPhone -ra letölthető verzió hamarosan megjelenik.

A bal oldalon látható QR-kód leolvasása után eljuthat az alkalmazás Play áruházban található adatlapjához,
melyről közvetlenül letöltheti a programot.


  


Katalógus rendelése

Katalógusunkat az Önökhöz tartozó üzletkötő szállítja ki. Kérjük vegye fel kapcsolatát üzletkötőjével, illetve kattintson a baloldali képre.

 

 

 

 

 

Adatkezelési tájékoztató  |  Általános Szerződési Feltételek
Copyright 2020 GranTOOL Kft